Bal-lanceren is speciaal ontwikkeld voor medische professionals, die een prachtige baan hebben, een druk privé leven, bezig zijn met onderzoek of actief zijn in commissies of management. Mensen die niet bang zijn voor een volle agenda, maar die af en toe verzuchten dat ze wat erg veel ballen in de lucht houden.

Met deze Bal-lanceren 1-daagse nemen we je mee in een programma dat erop gericht is jou met energie en focus in het leven te laten staan. Je wordt je bewust van jouw wensen, ambities, en drijfveren om zo prettig te blijven balanceren tussen je werk en privéleven.

Dat doe je niet alleen, maar samen met  collega’s en ervaringsdeskundige trainers zodat je ook van elkaar leert.

Aanpak

Bal-lanceren is gebaseerd op de integrale visie op werken en leven van Daniel Ofman, de leiderschapstheorie van Stephen Covey en diverse andere modellen. Aan de hand van gerichte ervaringsoefeningen en theorie bieden we je uitgebreid de mogelijkheid tot reflectie en het zetten van haalbare stappen.

De ochtend gebruiken we voor een verkenning van jouw wensen, ambities en drijfveren en breng je deze in relatie met jouw huidige balans werk-privé.

We zorgen voor een lunch en er is gelegenheid even te wandelen op het prachtige landgoed.

In de middag staat (h)erkenning van jouw patronen in werk en leven centraal en verbinden we deze met de 3 aandachtsgebieden en de integrale visie op leven en werken van Ofman.

Je blikt vooruit met de bewustwording die je vandaag zult ervaren en je formuleert een haalbare stap waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt.

Praktische informatie

Datum: op verzoek

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 12.

Kosten 345 euro inclusief btw. Accreditatie bij KNOV en ABAN is aangevraagd.

Locatie: Huize Bloeimaand, Landgoed Nieuw Groevenbeek in Ermelo

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@bal-lanceren.nl

Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met één van de trainers.